Dun lapje varkensvlees , deze is eerst gemarineerd met vleesmarinade daarna gepaneerd met zigeunerpaneermeel .
Je bakt de schnitzel in de pan met boter of olijfolie voor 10 minuten.
Bak de schnitzel in de boter voor 6 minuten lekker krokant
Ingredienten: varkensvlees
zigeuner paneermeel: tarwebloem ,zout ,gist ,groenten (ui ,paprika rood en groen ) kruiden en specerijen (paprikapoeder ,witte peper ,kurkuma ,mosterdzaad ,koriander ,komijn ,venkel ,gember,fenegriek ,foelie ,zwarte peper ,kardemom,chilipeper )natuurlijk aroma ,koolzaadolie.
vleesmarinade van hees :BEVAT : gluten ,ei, soja ,melk , lactose , mais ,peulvruchten, tarwe
Ingrediënten | varkensvlees, zigeuner, paneermeel:, tarwebloem, zout, gist, groenten, (ui, paprika, rood, en, groen, ), kruiden, en, specerijen, (paprikapoeder, witte, peper, kurkuma, mosterdzaad, koriander, komijn, venkel, gember, fenegriek, foelie, zwarte, peper, kardemom, chilipeper, )natuurlijk, aroma, koolzaadolie., vleesmarinade, van, hees, :BEVAT, :, gluten, ei, soja, melk, lactose, mais, peulvruchten, tarwe |
---|---|
Allergenen | gluten, tarwe, koriander, soja, melk, lactose, mosterd |
Voedingswaarde | energie_kj=0, energie_kcal=0, vetten=0, vetten_verzadigd=0, koolhydraten=0, suikers=0, vezels=0, eiwitten=0, zout=0 |
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.