Ons vlees

Rundvlees

Ons rundvlees komt van Geerets Vleesvee. Al 4 gerenaties gespecialiseerd is in het houden van dikbilkoeien en stieren. Hierdoor weten zij precies wat het beste is voor de dieren en het uiteindelijke product.

Zoals het een vakman betaamt, staat bij ons de zorg voor de beste kwaliteit vlees hoog in het vaandel. Daarom houden we de inkoop van ons rundvlees graag in eigen hand. Dit vlees voldoet aan speciale eisen op het gebied van afkomst, voeding, gezondheid en welzijn. Hierdoor weet je dat je bij de Keurslager altijd verzekerd bent van een veilig en vertrouwd stukje rundvlees.

Hagelaar

Onze grossier Hagelaar, het familiebedrijf welk al sinds de jaren ’20 actief is in het verdelen van vlees en gedurende jaren met alle veranderingen meegroeide. Hagelaar is hoewel oud in jaren, nog altijd jong en dynamisch.

Grossier Hagelaar garandeert kwaliteitsvlees van eerlijke bron. Deze garantie begint bij de selectie van de bron. Hiervoor zijn wij zorgvuldig verbintenissen aangegaan met een aantal betrouwbare slachterijgroepen en vaste mesterijen die via integrale kwaliteitslijnen zorgen voor een constant hoog kwaliteitsniveau van hun levering. Op deze manier werken we met korte lijnen, blijft elk stuk vlees traceerbaar en kunnen wij de kwaliteit van onze producten waarborgen en garanderen.

De producten die wij leveren zijn letterlijk op de wensen van de klant toegesneden; wij streven ernaar de klant zoveel mogelijk werk uit handen te nemen, zodat deze alle aandacht kan richten op de eindbewerking en verkoop of het consumeren van de producten.

Wilt u een beroep doen op grossier Hagelaar of heeft u specifieke vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Rund

Varkensvlees

Eerlijk & heerlijk varkensvlees. Het gevoel van het varken boven het gewin van de mens… De consument vraagt terecht steeds meer naar eerlijk varkensvlees. En terecht. Varkens zijn sociale dieren die de ruimte nodig hebben. De varkens van onze vleeshandel hebben en krijgen de ruimte. Betrouwbaar en lekker vlees krijg je ook door onnodige ingrepen aan het dier weg te laten. Daarom hebben bijvoorbeeld al ‘onze’ varkens een herkenbare staart. Goed eten, moederlijke aandacht en een normaal dag-nachtritme. De varkens krijgen verantwoord geselecteerd voer te eten zonder diermeel. De biggetjes blijven langer bij hun moeder en hebben ruime stallen met ramen. Dit schenkt de dieren een natuurlijke dag-nacht ritme. Allemaal factoren welke we bij Keurslager Angelique Leenders belangrijk vinden, indien u vragen hierover hebt laat het ons weten!

KIP EN KALKOEN

De kip is een bekend fenomeen. Gezond, mager, smakelijk en niet te vergeten het meest veelzijdige stukje vlees! En dat het veelzijdig is kunt u zien aan het uitgebreide assortiment kipproducten in ons assortimentoverzicht. Kip is echter niet het enige stukje gevogelte dat op onze menu kaart staat. 

Dagelijks vers

Wij hebben dagelijks verse aanvoer van kuikens rechtstreeks van de slachterij. Daarnaast voorziet onze vaste poulier ons van wild. Onze poulier is een van de weinige bedrijven in de regio met een volledige erkenning voor het uitsnijden van wild. Aangezien vrijwel het hele jaar de wildstand in onze regio in stand gehouden moet worden, hebben wij jaarrond vers wild. Wacht dus niet tot de koude en feestdagen maar probeer wild bijvoorbeeld ook eens op de barbecue!

Kwaliteit

De producten worden allemaal met zorg geselecteerd, dit door een prachtig bedrijf in Noord Limburg. De poulier welke in de 50e jaren onstaan is uit een boerderij met verkooppunt, staat garant voor een kwalitatief stukje gevogelte. 

 

Verse vleeswaren

De Keurslager heeft een zeer uitgebreid assortiment worst en vleeswaren, van een mooie plak boeren achterham tot een pittige salami of een sappige rookworst. Kortom voor elk wat wils; mager, pittig, hartig, zacht, gekookt, gedroogd, gerookt, gebraden of gebakken, u zegt het maar!

Onze eigen gemaakte producten

– Runderrosbief
– Fricandeau
– Beenham
– Zeeuws spek
– Grilworst (Varkens)
– Grilworst (Kip)
– Gebraden gehakt (Kaas)
– Gebraden gehakt (Zontomaat)